Elektronikus tanulásAz e-tanulási rendszer a XXI. század elején vált kifejezetten népszerűvé. Az infrastruktúra további fejlődése, a mobileszközök tömegessé válása, valamint a számos közösségi oldal kifejlődése hozzájárult ehhez a növekedési trendhez. Manapság az elektronikus tanulás gyakorlatilag is a személyes és vállalati készségek fejlesztésének szabványává vált. Ez a tanulási rendszer könnyűvé és könnyen elérhetővé teszi az ismereteket azok számára, akik azt kívánják. Üzleti szempontból az e-tanulást elsősorban a kis- és nagyvállalatok, a foglalkozások folyamatos licencelésével foglalkozó társaságok, valamint a tudás-aggregátorok használják, amelyek portfóliójuk elektronikus kínálatát kívánják kialakítani, és amelyek ily módon további bevételt generálnak.


Napjainkban a korszerű vállalatok tudják, hogy a legfontosabb erőforrásuk az ember. Ennek eredményeképpen az alkalmazottak számára gyakran kínálnak olyan kedvezmény-csomagokat, amelyek csökkentik a fluktuációt, és hozzájárulnak, hogy a nyertes csapat ne változzék. A munkavállalók hierarchiájának elsődleges igénye annak lehetősége, hogy tudásukat és készségeiket fejleszthessék és tökéletesíthessék. Az e-tanulás pedig ennek tökéletes módja! Kínáljon fel kollégáinak olyan tartalmakat és kurzusokat, amelyek lehetőséget nyújtanak ismereteik bővítésére, egyúttal pedig a vállalat tevékenysége minőségének növelésére is. Ily módon Ön azt is bizonyíthatja, hogy a vállalat valóban gondot fordít alkalmazottainak fejlődésére.Az elektronikus tanulás egyik alapvető előnye annak lehetősége, hogy a felhasználók a számukra leginkább megfelelő időben és helyen férjenek hozzá a tanulási tartalmakhoz. Ez a funkcionalitás mentesíti a hallgatókat a stressztől, lehetővé teszi számukra, hogy akkor tanuljanak, amikor az összpontosító képességük a legmagasabb szinten van. A hallgatók így elégedettebbek lesznek, ez pedig elősegíti a tanultak befogadását. Ez a sajátosság emellett lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy lerövidítsék az ún. élő szemináriumok időtartamát, ami hozzájárul a koncentráció és a teljesítmény növeléséhez, egyúttal pedig csökkenti az erőforrás-költséget és -felhasználást.
A vállalatok gyakran szerveznek alkalmazottaik számára ismertető előadásokat az új termékekről és szolgáltatásokról, az értékesítési vagy biztonsági eljárásokról. Abban az esetben, ha a vállalatnak több képviselete van az ország területén vagy a térségben, az ehhez szükséges erőfeszítések jelentősen növekednek. Ilyen helyzetekben az oktatók nagy terhelés alatt állnak, ami gyakran ismétlésekhez, elfásuláshoz és általában alacsonyabb képzési minőséghez vezet. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk az erőforrások egyéb költségeiről sem, a járműpark elhasználódásáról, a napidíjakról, a szállásról, a szervezési költségekről, és egyebekről. Az e-tanulási platform használata lehetővé teszi az Ön számára, hogy munkavállalóihoz könnyen juttasson el új tartalmakat, valamint, hogy tesztelje, elsajátították-e és milyen mértékben a szükséges ismereteket. Ebben az esetben képzéssel megbízott káder magának a képzésnek a minőségére irányíthatja figyelmét, ami az összes alkalmazott elégedettségét fogja eredményezni.
Ahogyan valószínűleg eddig már világossá vált - az e-tanulás platform használata jelentős megtakarítást eredményez. Különböző kutatások bizonyították, hogy az ilyen típusú tanulást alkalmazó vállalatoknak a képzésre szánt korábbi költségvetésnek 20-90%-át sikerül megtakarítaniuk. Ez számos költség megszüntetésével, az emberi és anyagi erőforrások ésszerűsítésével, és mindent egybevetve, az alkalmazottak képzésével kapcsolatos hatékonyabb munkamódszerrel érhető el.Annak érdekében, hogy a dolgokat még jobbá tegyük, megörvendeztetjük Önt: vállalatnál ennek nem kell nagy horderejű döntésnek lennie! Az eGO! platform használata nem igényel nagy elmélkedést a hardverkövetelményekről, hálózatmegfelelésről és az emberek komplex képzéséről. Platformunk a felhőben van, ami azt jelenti, hogy internetkapcsolattal, valamint bármilyen internetböngészővel elérhető. Használata egyszerű, az előfizetés feltételei pedig kedvezőek. A platformot ingyen kipróbálhatja, a használati díjat havonta fizetheti, ha pedig ez a fajta szolgáltatás nem felel meg Önnek, bármikor abbahagyhatja fizetését!