Proizvodnja sadržajaZa potrebe klijenata izrađujemo različite vrste video sadržaja koji se mogu koristiti u svrhe obuke, marketinga i dr. U ostatku ovog teksta objašnjavamo najčešće korišćene oblike.

Snimanje predavača/predavanjaZaposleni u kompanijama često imaju edukativnu nastavu, bilo da se radi o dogovorenom predavanju poznatog stručnjaka za određenu oblast, ili o višekratnim predavanjima koje interni edukatori drže na više lokacija ili za više grupa zaposlenih. U oba slučaja, imaćete veliku korist ukoliko dopustite da predavanja profesionalno snimimo za vas. Nakon snimanja, po dogovoru, u postprodukciji možemo realizovati različite vrste grafičke i audio obrade (tekst, titlovi, animacije, muzika i dr.). Na ovaj način, sadašnje i buduće kolege u kompaniji će sav pomenuti sadržaj imati kontinuirano na raspolaganju. nja, po dogovoru, u postprodukciji možemo realizovati različite vrste grafičke i audio obrade (tekst, titlovi, animacije, muzika i dr.). Na ovaj način, sadašnje i buduće kolege u kompaniji će sav pomenut sadržaj imati kontinuirano na raspolaganju.

Izrada animacijaKompanije se često odlučuju da za njihove potrebe kreiramo animirane video klipove uz pomoć kojih mogu na lak, zabavan i razumljiv način prikazati proizvode, usluge i procedure. Ovi animirani filmovi se, potom, mogu koristiti za internu edukaciju, kao reklama ili za prikaz proizvoda i usluga na vašem sajtu. Proces izrade animacije podrazumijeva da zajedno sa vama finalizujemo ideju i tekst animacije, razradimo kompletan scenario, po potrebi snimamo glas jednog ili više profesionalnih spikera, a zatim i animiramo vašu ideju do perfekcije.