Szerkessze a platformot kívánsága szerint!

Szerkessze az eGO! platformot úgy, hogy az tükrözze a vállalati megjelenést. Színesítse a kezdőlapot portfóliójából származó képekkel, azután színezze ki a platformot az egyik felajánlott kombinációval. Adja hozzá a logóját, majd tegye fel az eGO! platformot internetes címére. (Az utóbbi két lehetőség csak a Pro csomagban adott).

Az adminisztráció különböző szintjei

Hozzon létre különböző szintű hozzáférési rendszerű adminisztrátorokat és oktatókat. Hadd kezeljék például az adminisztrátorok a platformot, az oktatók tervezzenek kurzusokat és értékeljék a hallgatókat, az értékelési osztály munkatársainak pedig csak a hallgatói jelentésekhez legyen hozzáférésük.


Korlátlan számú kurzus

Hozzon létre annyi kurzust, amennyire szüksége van - különböző témákra, különböző szektorokra és különböző tudásszintekre. A tartalmakat a webhelyen alakítsa ki, vagy tegye fel azokat a kész anyagokat, amelyeket felhasználóinak el kell sajátítaniuk. Csak a képzelete szabhat Önnek határt!

Rendszerüzenetek a felhasználóknak

Az e-tanulás platformmal való együttműködés egyúttal a felhasználókkal való rendszeres kommunikációt is jelenti. Az Ön igényeinek megfelelően olyan rendszerüzeneteket hozunk létre, amelyek automatikusan elküldésre kerülnek hallgatóknak. Az ilyen üzenetek általában a kurzusra vagy tesztelésre való meghívót, az elért eredményeket, az új tartalomhoz való hozzáférést, stb. foglalják magukban.

Multimédiás tartalom létrehozása

Kínáljon felhasználóinak olyan kurzusokat, amelyeket örömmel látogatnak. Multimédia-szerkesztőnk segítségével alkosson érdekes tartalmat magán a webhelyen, vagy helyezzen el a képzéshez szükséges kész anyagokat (.doc, .pdf, .ppt, .mp4 ...).



Tesztmodul

A hallgatók haladásának ellenőrzéséhez készítsen tudásfelmérő teszteket. Az eGO! lehetőséget nyújt Önnek a teszt időkorlátozására, több típusú kérdés feltételére, a nyitott (esszé) kérdések értékelésére, továbbá több más opciót is kínál.

Jelentés szakasz

Minden távoktatási platform egyik legfontosabb szakasz az, amely a felhasználók eredményeit és előrehaladását mutatja. Az eGO! platform jelentés szakaszában könnyen nyomon követheti a felhasználók által elért eredményt – azt, hogy ki végezte el a kurzust és milyen eredménnyel, hogyan sikerült a tudásfelmérő teszt, továbbá, hogy a hallgatók egy csoportja eredményesebb-e, mint a másik, stb.

Többnyelvűség

A gyakorlatban gyakran előfordul, hogy az ügyfelek új nyelvet kívánnak hozzáadni a platformhoz. Vannak más anyanyelvű alkalmazottaik, vagy a platformot ugyanazon vállalat különböző országokban levő képviseleteiben használják. Az eGO! támogatja a több nyelven folyó munkát. A fordítás modulban könnyen hozzáadhat és módosíthat nyelvet, amely a tanulók rendelkezésére fog állni.


Különleges kérések megoldása

Az eGO! platform tartalmazza a hasonló rendszerekre jellemző funkciók nagy részét. Ám, ha kiderül, hogy platformunk nem rendelkezik az Ön számára szükséges funkcióval, lépjen kapcsolatba velünk! Örömmel javítjuk folyamatosan megoldásainkat annak érdekében, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen!