Tartalom előállításaÜgyfeleink igényeihez alkalmazkodva különböző típusú videótartalmakat hozunk létre, amelyek képzési célokra, marketingre, stb. alkalmazhatóak. Az alábbiakban a leggyakrabban használt formákról szólunk.

Az előadások rögzítéseA vállalatok alkalmazottai gyakran vesznek részt képzéseken, legyen az egy adott terület ismert szakemberének megbeszélt előadása vagy a vállalati oktatók több alkalommal, több helyszínen vagy több munkavállalói csoport számára tartott előadása. Az Ön számára mindkét esetben előnyös, ha lehetővé teszi, hogy az előadásokról, az Ön számára, professzionális szintű felvételt készítsünk. A rögzítést követően, a megbeszéltekkel összhangban, posztprodukciós munkák keretében különböző típusú grafikus és hangfeldolgozást (szöveg, felirat, animáció, zene, stb.) végezhetünk. Ily módon a vállalat jelenlegi és jövőbeli kollégái számára folyamatosan elérhetővé válnak a fent említett tartalmak.

Animációk készítéseA vállalatok gyakran döntenek úgy, hogy készítsünk igényeiknek megfelelő animált videoklipeket, amelyek segítségével könnyen, szórakoztató és érthető formában jeleníthetik meg termékeiket, szolgáltatásaikat és eljárásaikat. Ezek az animációs filmek később felhasználhatóak vállalaton belüli képzésre, kereskedelmi célokra vagy termékek és szolgáltatások webhelyén való bemutatására. Az animációkészítés folyamata magában foglalja, hogy Önnel együtt véglegesítjük az animáció ötletét és szövegét, dolgozzuk ki a teljes forgatókönyvet, szükség esetén egy vagy több hivatásos bemondó hangját rögzítjük, majd elkészítjük elképzelésének tökéletes animációját.