A Formatura cég legnagyobb projektje, a SuperŠkola (www.superskola.rs), egy kereskedelmi szolgáltatás, amelyre több, mint 100 órányi szerzői jogvédelem alatt álló képzési anyag került. Ezt a szolgáltatást az 5-8. osztályos tanulók (és szüleik) számára alakította ki, továbbá azon a platformon, amelyet a Formatura cég e szolgáltatás érdekében fejlesztett ki, a videótartalmak mellett számos más funkció is létezik.

A szolgáltatás létrehozása óta a SuperŠkolát több ezer család próbálta ki Szerbiában és Szerbián kívül, a Formatura cég pedig ezért a projektért hazai és nemzetközi díjakban részesül.

Az e-tanulás területén szerzett tapasztalatainak felhasználásával a Formatura e-tanulás platformot fejleszt ki az üzleti felhasználók számára.

Az eGO! platform lehetővé teszi a vállalatok, szervezetek, kis- és nagyvállalatok számára munkavállalóik képzését, folyamatos licencelési folyamatokat, továbbá kurzusaik kommerciális modellen keresztüli kínálatát.

A Formatura azzal a céllal alakította ki az eGO!-t, hogy könnyen hozzáférhető platformot nyújtson, amely, nagyságtól függetlenül minden vállalat számára lehetővé teszi annak, munkavállalóik folyamatos képzése céljából való, felhasználását, méghozzá jelentős költségmegtakarítással.
E-Learning Awards


award award-2